aanmelden nieuwsbrief

penthouse aan zee

Komt U er niet uit met de indeling van uw nieuwe woonkeuken of badkamer? Studio dara heeft in het verleden al verschillende kleine adviezen gegeven die net even specialer of functioneler zijn. We kijken graag met U mee. Op de volgende pagina's ziet U zo'n voorbeeld.

Stel uw vraag gerust via > over studio dara > stel uw vraag

Voor een tweekamer penthouse aan de boulevard van Scheveningen is een compleet nieuwe inrichting ontworpen. Uitgangspunt was de originele badkamer uit de jaren zestig moderniseren als een ensuite aan de slaapkamer.

Door de wastafel in de slaapkamer te plaatsen en de afscheiding naar de inloopdouche uit een groot stuk hardglas te maken vervaagd de grens tussen badkamer en slaapkamer. De natuursteen vloerafwerking benadrukt dit gegeven nogmaals.

Tegelijkertijd is de woonkeuken - woonkamer aagepakt. Als een groot meubel sluiten eettafel en kookeiland op elkaar aan. De achterwand doet met zijn hoge kasten tot plafond dienst als functionele serviceunit met vele opbergmogelijkheden in deze flat van beperkte afmetingen.

Penthouse aan zee

Plaats: Scheveningen
Ontwerp: 2007
Realisatie: onbekend
Omvang: 60 m2
Opdrachtgever: particulier