aanmelden nieuwsbrief
314
311
75

woning rm

Een statige klokgevel-woning net buiten het dorpscentrum was sinds de jaren zestig niet meer gerenoveerd. Bij de grondige renovatie wensen de nieuwe bewoners op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer.

De badkamer is in het hart van de verdieping geplaatst en van alle gemakken voorzien. Vanwege de schuine kap is de beschikbare ruimte zo voordelig mogelijk ingedeeld. Extra dakramen zijn geplaatst in deze kap om de masterbedroom van extra licht te voorzien.

De oude dakgebinten zijn om de sfeer te behouden zoveel mogelijk in het zicht gelaten door de wanden juist op afstand ervan te plaatsen en zijn in elke ruimte duidelijk aanwezig.

Interieur woning RM

Plaats: Oisterwijk
Ontwerp: 2008
Realisatie: 2009
Omvang: 80 m2
Opdrachtgever: particulier